اطلاعیه : تصمیم گیری وزارت علوم مبنی بر ادغام این موسسه با دانشگاه دانش البرز واقع در آبیک

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند
بنابر تصمیم گیری وزارت علوم مبنی بر ادغام این موسسه با دانشگاه دانش البرز واقع در آبیک، تمامی پرونده های دانشجویان اعم از شاغل به تحصیل، فارغ التحصیل، انصراف و اخراج به آن دانشگاه منتقل خواهد شد.
لذا از ابن تاریخ لغایت پایان مرداد به دلیل انجام امور نقل و انتقال، قادر به پاسخگویی ( به صورت حضوری و یا تلفنی) نخواهیم بود.
* اشتثنائا صرفا دانشجویانی که قبلا با تقاضای انتقالی آنان موافقت شده و دانشجویانی که تاریخ دفاع آنان تصویب و اعلام گردیده، به صورت تلفنی پیگیری امور مربوطه را انجام دهند.
راه های ارتباطی جدید با کارشناس موسسه در دانشگاه دانش البرز متعاقبا اعلام خواهد شد.
دانشجویان گرامی هیچگونه نگرانی از بابت انجام امور تحصیلی و فراغت از تحصیل خود نداشته باشند.
مسئولین موسسه آموزش عالی مولانا همواره پاسخگوی مشکلات احتمالی شما دانشجویان عزیز می باشند.
از صبر و همکاری شما صمیمانه سپاسگزار و قدردان هستیم