۵۷۸ هزار نفر در کنکور ارشد ۹۹ ثبت نام کردند

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به میزان ثبت نام برای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ گفت: بیش از ۵۷۸ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ثبت نام برای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ و بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در دو مرحله انجام گرفت.

وی افزود: مرحله اول ثبت نام از روز ۱۶ آذر آغاز شد و با توجه به مهلت تمدید شده، ۲۸ آذر پایان پذیرفت که بر اساس آمار نهایی ۴۸۱ هزار و ۷۷ داوطلب در این مرحله ثبت نام کردند.

توکلی گفت: مرحله دوم ثبت نام به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد و المپیاد علمی دانشجویی نشده بودند، از روز دوشنبه ۱۴ بهمن ماه آغاز شد و چهارشنبه ۱۶ بهمن ماه پایان پذیرفت.

وی افزود: در این مهلت بیش از ۹۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ و نخستین مرحله المپیاد علمی دانشجویی کشور ثبت نام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: بر اساس آمار نهایی ۵۷۸ هزار و ۸۶۰ نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ثبت نام کرده اند که این تعداد ۳۶ هزار و ۲۳ نفر کمتر از آمار ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ است.

به گزارش مهر، آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۹۹ و مرحله اول بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

منبع

FA